Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Inrichting van slaap- en woonlocaties

Geplaatst op 07 Mar. 2024, 13:35:25 Op aanvraag
Inrichting van slaap- en woonlocaties
dienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocatiesdienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocatiesdienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocatiesdienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocatiesdienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocatiesdienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocatiesdienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocatiesdienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocatiesdienstverlening Inrichting van slaap- en woonlocaties
Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 07 Mar. 2024, 13:35:25
  • 194 x

Kwaliteitsbedden voor een eerlijke prijs. Direct uit voorraad leverbaar!

Beddenverkoop en Beddenverhuur zijn het adres voor meubilair voor professioneel projectmatig gebruik, zowel koop als huur.

Bedden, matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, kasten, tafels, stoelen, complete woninginrichting... u vraagt, wij draaien.

Onze kwaliteitsbedden zijn snel en eenvoudig op- en af te bouwen, veilig en gecertificeerd. De robuuste stalen constructie maakt de bedden “hufterproof” zodat u er jarenlang zorgeloos gebruik kunt maken. 

De bedden zijn 80 of 90 x 200 cm en voorzien van een incontinentie matras. Super comfortabel, ademend (zweten niet) en waterdicht (dus ook makkelijk te reinigen), antibacterieel, brandvertragend, crip5 en schimmelwerend. Bedwants, mijt en vlooien maken geen kans.

Offerte aanvragen koop: www.beddenverkoop.com

Offerte aanvragen huur: www.beddenverhuurnederland.nl


Als enige in de markt ontzorgen wij u van A tot Z...

Met onze eigen mensen en wagenpark verzorgen wij de complete logistiek van aanleveren, opbouwen tot het afvoeren van het verpakkingsmateriaal. Uw bestelling uitleveren op diverse adressen? Geen probleem, wij doen dit wekelijks.

Alles direct uit voorraad leverbaar!

Van Ravels Project Services B.V.

Lid sinds: 07 / 03 / 2024

Kleine Krogt 17
4825AN Breda

0857826260

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?